Нападнаха служители на популярно заведение в Пловдив след скандал за паркомясто. Проявата на агресия е била демонстрирана пред очите на майки с деца и възрастни хора тази сутрин, а нападателите не са изпитвали никакво притеснение от това, че са заобиколени от клиенти на заведението, пише GlasNews.bg.

Служители на заведението разказаха, че нападателите са двама братя, които живеят в близост до обекта и в продължение на един месец ежедневно паркирали на местата пред заведението, които се заплащат и са предназначени за използване от клиенти.

Нападението се случва след като няколко пъти служители на заведението помолили братята да не паркират там, тъй като не са клиенти на заведението, а по този начин ограничават хората, които искат да го посетят и няма къде да паркират.

Споделят още, че дори им предложили след 00:00 часа през нощта да паркират там автомобила си, щом толкова държат, но на сутринта да го преместят, за да освободят място за клиентите.

Очевидци твърдят, че нападателите са двама братя, които се занимават с лихварство и имат заложни къщи под тепетата. По тяхна информация са и криминално проявени и това не е първият акт на агресия, който проявяват.

„Абсурдно е за едно паркомясто да се стига до такава брутална агресия. И то пред очите на малки деца и възрастни хора. Това е недопустимо!”, категорични са служителите на заведението.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук