Снощи в Пазарджик е арестуван мъж за извършено убийство, научи БЛИЦ от източници на разследването. Както БЛИЦ вече съобщи, в града е извършено брутално престъпление.

Криминално проявеният бандит Иван Н. с прякор Белята - на 52-години е от Пазарджик, е убил приятеля си 31-годишния Николай Ш., научи БЛИЦ от източници на разследването.

Жертвата е била на гости на Белята в собствения му апартамент в Пазарджик. В компанията е имало още двама души, по непотвърдена информация на БЛИЦ това са били две жени, вероятно любовници. 

Компанията употребила солидно количество алкохол. В един момент жертвата и домакинът се скарали жестоко. Белята извадил средно голям нож и пробол в сърцето Николай. С един единствен удар го е убил. 

Сигналът е бил подаден от съсед, който чул виковете и разправиите около 21 часа в събота вечерта. Белята се е опитал да прикрие следите от зверството, което е извършил, като се е опитал да скрие ножа и да заличи кръвта. Оръжието е било намерено. 

52-годишният мъж, който е прибран  за 24 часа в ареста, е известен с множество кражби, побоища, продажба на наркотици и всякакви криминални прояви. 

Тялото на Николай Ш. е било откарано за аутопсия в съдебна медицина. На място е извършен оглед. Със случая се занимава Окръжна прокуратура - Пазарджик.

Открити са и иззети веществени доказателства. Работата по случая продължава.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!