Като декор на екшън филм. Така изглежда къщата, която е обитавал соченият за шесторен убиец от Къщата на ужасите в Нови Искър Росен Ангелов. Той си е направил импровизирана тренировъчна площадка, където е имал лежанка и е стрелял по мишени, видя репортер на БЛИЦ.

От пробойните по пластмасови бутилки и метална плоскост обаче може да се съди, че издирваният е въоръжен до зъби, тъй като оръжията са две. Става въпрос за бойни патрони и следи от сачми на въздушна пушка.

Както вече информира БЛИЦ на брифинга на МВР вчера бе отправено предупреждение, че издирваният Росен Ангелов е много опасен и гражданите трябва да се отдалечат на безопасно разстояние, ако го срещнат, но не бе оповестено въоръжен ли е той.

Къщата, в която се е укривал касапинът, се намира в отдалечена местност, до която се стига по черен път през гора. Все още не е ясно чия собственост е вилата, но на вратата има бележка, че има видеонаблюдение. Вратите и прозорците пък са облепени с вестници, така че никой да не може да види какво има вътре, ако те са затворени.

Припомняме, че Росен Ангелов е основният заподозрян за шесторното убийство в Къщата на ужасите в Нови Искър. МВР го обяви за издирване, като уточни, че може да е въоръжен и много опасен. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

През последните минути в Луково прииждат жандармерия и полиция и се насочват по нови маршрути за издирване на потъналия вдън земя Росен Ангелов.

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ ПОДРОБНОСТИ ОТ БРИФИНГА НА МВР ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР