В тази къща във вилната зона на село Луково най-вероятно се е укривал Росен Ангелов, който се издирва във връзка с шесторното убийство в Нови Искър, съобщава Канал 3.

Къщата е запечатана с полицейска лента, а по вратата личат следи от разбиване. Има и счупен прозорец. 

Късно вечерта вчера е приключила акцията на полицията. Иззети са доказателства.

Във вилата видимо е живял човек до 9:30-10 часа сутринта вчера. Били са включени електроуредите, имало е включен и компютър, разказа по-рано кметът на Луково Румен Колев за Канал 3.

Къщата е разположена стратегически, защото в близост до нея се намира хълм, от който разстоянието до Нови Искър е само няколко километра, разказаха местни жители.

Командоси от специалните сили на армията, отряд "Кобра" на МВР и жандармерията се включват в издирването на Росен Ангелов в Искърското дефиле. Това е било решено на съвещание в СДВР тази сутрин.

"Гранична полиция" пък ще предостави свои високопроходими джипове. На заседанието са участвали премиерът Бойко Борисов, главният секретар на МВР Младен Маринов, началникът на отбраната ген. Андрей Боцев и екипът, който разследва шесторното убийство от Нови Искър.

Ангелов се издирва като основен заподозрян за убийството, обявиха преди ден от МВР. Районът е трудно проходим, а профилът на издирвания показвал, че е добре запознат с терена и подготвен да оцелее в планината, информира "24 часа", като се позовава на участници в съвещанието.