Звездата на нов крадец изгря на небосклона в родния ъндърграунд, научи БЛИЦ. Млад мъж с прякор Жорж Амфетамина е на път да наследи легендата на люлинския подземен свят Мишо Кривия, който е сред най-прилежните ученици на разстреляния Джиджи.
След няколко крупни грабежа из люлинските микрорайони, държавата за Жоро Амфетамина се оказа тясна и той вече се подвизава в Мадрид.

Според наши източници под ръководството на Амфетамина вече действа цяла бригада наши сънародници, които са насочили усилията си към изпразването на метални каси и сейфове с пари и скъпоценности из центъра на испанската столица.

До момента Жорж Амфетамина на няколко пъти е бил задържан от полицията в Мадрид, но след кратко пребиваване в ареста е бил освобождаван заради недостатъчно събрани доказателства.

Бързите пари в комбинация със скъпия бял прах изглежда са дали криле на младия мъж, който продължава да трупа богатство в една от най-известните европейски столици.
 

Един от най-ловките столични крадци Джиджи бе разстрелян в мерцедеса си в столичния квартал "Люлин" преди около 10 години

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!