Страховитият някога бос на СИК Пламен Дишков - Кела се е прицелил в бизнеса на Митьо Очите. Докато Димитър Желязков е на смъртно легло и лекарите не дават гаранции, че ще преживее нощта, Кела се пробва да овладее бизнеса му с таксита, стоянки и дискотеки в Слънчев бряг.
Това обясниха високопоставени източници от МВР, цитирани в „Телеграф”. По думите им Дишков ще се опита да завземе териториите на несебърския бандит чрез Христо Широков - Широката. По оперативни данни Широката ту гравитирал към Митьо Очите, ту се връщал при Кела. Ченгета са засекли, че Кела вече е провел няколко срещи с Широков и някои от приближените на Желязков хора, за да опипа почвата. „Прави го, докато империята на Очите се разпада“, коментираха спецченгета.

В разгара на мелето е имало драматичен момент, който по чудо не е приключил с убийство на място на Очите. Иван Терзийски, единият от хората на Божидар Кузманов се озовал фронтално срещу несебърския бос и опрял дуло до главата му, натиснал списъка, но оръжието засякло, разказват свидетели на конфликта.