Четирима непознати мъже са нахлули с взлом в офиса на рапърите Зипо и Слаш, който наскоро отвориха в София. Това сподели Христо на живо в Bulgaria ON AIR, а след това и в предаването ''Делници'' по Евроком. Нападението се развива като на филм, в който участва само Зипо /Христо/, тъй като дуетната му половинка отсъствала в този момент. 

След като влезнали в сградата мъжете го обвинили в измама, свързана с кастинг агенцията им, и единият започнал да го удря по главата, корема и гърба. Веднага след тръгването им  Христо се обадил на полицията и предоставил видео записи от случката. 

Рапърите Зипо и Слаш се заканиха, че на нападателите няма да им се размине и правят паралел с живота им в сериала „Лъжливи рими“, в който двамата играят главни роли, чиито сценарий според тях оживява.

„В сериала има фалшиви новини от медии, на нас също ни се случи, освен това майката на Христо получава инсулт в лентата и, за съжаление, след заснемането на епизода - истинската му майка действително получи инсулт. Има една още неизлъчена сцена, в която мутри бият Христо, а вижте какво стана миналия ден - същото“, допълват те.