Ученичка от 12 клас е разследвана за развратни действия в Пловдив. Подрастващата се е предлагала за 200 лева на час, съобщава „Телеграф“.

Както БЛИЦ съобщи, от прокуратурата под тепетата потвърдиха, че към момента е привлечен като обвиняем 32-годишен мъж, който основен заподозрян за сводничество. 

Според данните от разследването, девойката се е пласирала на платежоспособни господа, жадни за свежа плът.

Към момента съпричастни с престъплението са ученичката, сводникът й и още една жена, които са извършвали развратни действия в стриптийз бар.

Събират се доказателства за останалите участници в схемата с плътски удоволствия. 

На 19 март 2023 г., в ранните часове, в оборотния стриптийз клуб "Бътерфлай" в центъра на Пловдив, е била проведена специализирана полицейска операция под надзора на Пловдивската районна прокуратура.

На място е бил установен и задържан 32-годишният мъж, стопанисвал заведението, както и още няколко лица, в това число и танцьорки.

Последните, след като са били разпитани, са освободени, съобщиха от прокуратурата. 

Установено е, че обвиняемият бил предложил на две жени, танцьорки в клуба, да извършват сексуални услуги срещу заплащане в заведението през различни периоди от време.

Едната от тях била ученичка в 12 клас, посочват от държавното обвинение.

Развратните действия са били извършвани в специално пригодени за целта помещения - кабинки в заведението.

По досъдебното производство са извършено множество действия по разследването – разпити на свидетели, с което е документирана дейността на мъжа, извършени са претърсвания и изземвания в Пловдив и София, иззета е голяма сума пари, компютърни конфигурации, телефони и др.

Към момента 32-годишният мъж е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

Действията по разследването продължават.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук