На ужасяваща сцена станаха свидетели в популярния испански курорт Коста дел Сол. На балконски хотел беше заснет мъж, който размахва нож, а до него стои друг мъж с вързани ръце и прерязано гърло, съобщава „Дейли Мейл“.
 

Първият размахвал огромен кухненски нож, бил с гола глава и обут в къси шорти. Той размахвал ръце и сочел към жертвата си – мъж, чийто очи били вързани с бяла тениска, а от врата по гърдите му се стичала кръв. Той бил обут в дълги чорапи и по бельо. Ръцете му са вързани пред тялото и за парапета на балкона.
 


От същия балкон се развява испанско знаме, а пред сградата се събрали десетки ужасени туристи. По-късно в стаята влезли полицаи, които извели двамата мъже.
 
Униформените пристигнали бързо и успели да влязат лесно, след като британска двойка им дала ключове от сградата. Веднага арестували нападателя, който хвърлил ножа и мобилните си телефони през балкона.
 


„Хората крещяха, че има човек с нож, всички гледаха нагоре, виждаше се другият мъж, който беше вързан и кървеше“, споделя очевидец.
 
„Човекът с ножа изглеждаше като маниак. Когато полицията го извлече, той се подсмихваше и намигаше на хората. Беше толкова странно“, разказва друг.
 


Мнозина помислили, че маниакът с шортите ще убие вързания човек.
 
Жертвата е откарана с линейка, но не е ясно колко тежко е състоянието ѝ.
Превод и редакция: БЛИЦ