Млад мъж на видима възраст около 30 г. е подпалил стриптийз бара “Peep show” в центъра на Бургас. Това съобщава Флагман.бг, позовавайки се на полицейски източник.
Бандитът носил запалителните течности в найлонова торба. Слязъл по стълбите към клуба, драснал клечката и побягнал към ул. „Фердинандова”.

Наблизо са разположени таксиметрови стоянки. По това време там е имало няколко жълти коли, чиито шофьори забелязали съмнителното поведение на младия мъж. Едва след като дошла пожарната обаче, са разбрали какво точно се е случило, коментираха те.

В района има десетки търговски обекти, голяма част от които са оборудвани с камери за видеонаблюдение. Подпалвачът е заснет и най-вероятно от записите ще бъде разпознат, тъй като не бил маскиран, коментираха разследващи.

Припомняме, че инцидентът стана през нощта на 30-ти април срещу 1-ви май. Огънят е възникнал в антрето на бара, неработещ през изминалото денонощие. Обгоряло е оборудването в една от стаите, а в друга е опушен таванът и е обгорял стенната облицовка.