Бившият модел на Playboy и вдовица на австралийския гангстер Джон Макрис Виктория Карида  заяви пред гръцки съд, че е сигурна, че обвиняемите му убийци са същите мъже , които са записани на кадри от мястото на стрелбата, пише Дейли Мейл.Моделката даде показания в процеса срещу двама български братя, които са обвинени в убийството през октомври 2018 г.

Предполага се, че Серафим и Милен Райчев са дебнели Макрис в продължение на 19 дни, преди да извършат предполагаемата мокра поръчка пред дома на двойката на хълм в Атина, предградие Вула.

Кадрите от инцидента, представени пред съда, показват мъж, който тича до малък черен хечбек, паркиран в алеята на резиденцията и стреля с пистолет през прозореца на водача, преди да избяга.Г-жа Карида, която също е бивша риалити звезда и притежава моден бизнес, заяви, че е успяла да идентифицира мъжа в кадрите от охранителните камери, съобщава News Corp.„Сигурна съм, че той е човекът, който видях на видеото на убийството“, каза тя пред съда в четвъртък.

Той бяга и ходи по същия начин. Колата, която са взели под наем, е записана от видеонаблюдението на къщата."

Г-жа Карида има две деца с Макрис и по-рано каза, че децата й са научили как баща им е починал, като са гледали кадрите в YouTube.
В момента делото продължава в съда в Атина.

Превод: БЛИЦ