Прокуратурата претърпя фиаско по второто дело срещу Росен Чолов - Чолата. Заради грешка в календара процесът в спецсъда бе прекратен и върнат обратно на разследващите, съобщава в. "Телеграф".
Оказа се, че при изготвянето на обвинителния акт срещу Чолов и моделката Полина Иванова е допуснато съществено процесуално нарушение, което не позволява делото да продължи. 

В част от съдържанието на обвинението пише, че Полина, която била в ролята на Маман, се запознала с три момичета през месеците май и юни 2014 г. В диспозитива на обвинението обаче е посочено, че се свързала с тях и им намерила платежоспособни господа през декември 2013 и февруари и март следващата година. 

По това дело прокуратурата се опитва да докаже, че в края на 2013 г., след като бе разбит бардакът на Чолата, работещ под прикритие на модна агенция, бизнесменът вербувал 21-годишната студентка в НБУ Полина Иванова да движи нещата.

Младата жена поела функцията на Маман и започнала да склонява моделки да продават телата си на богати мъже срещу тлъсти суми. Тарифите вървели за около 1000 лева на сеанс, като сводниците и проститутките делели в съотношение 60:40.

Сред моделките, които се водят жертви на Чолата, има и известни имена в шоубизнеса - прочулата се като "малкото коте на Валери Божинов" Бояна Генова, Бест еротик модел 2014 Бриджит Андреева и още десетина техни колежки от модните среди.