Транспортният бос и "бивш любовник на Мегз" /по думите на съпругата му/ Румен Рончев остава зад решетките. Това стана ясно от решението на магистратите в съдебната зала на Районен съд в Пловдив днес, предаде trafficnews.bg.

Арестуваното гадже на Мегз й нанесе жесток удар! Изпя измамните й схеми и... (ВИДЕО) 

Според съда има доказателства за участието на Рончев в застрахователна измама с джипа на Миглена Каканашева – Мегз - Mercedes GL. Припомняме, че скъпото возило бе обявено за откраднато през лятото, но по данни на разследващите "кубчето" е станало "жертва" на схема за източване на пари. Припомняме, че мерцедесът е собственост на лизингова компания. 

Извънредно! Мегз с обвинение за измама, подбудителство и обсебване, но засега не е арестувана, защото... (СНИМКИ/ВИДЕО) 

Решението на съда удовлетвори това на прокуратурата, от където поискаха най-тежката мярка „задържане под стража“, като държавният обвинител посочи, че са налице всички предпоставки за арест.

Срещу Рончев има две обвинения – за обсебване и за кражба, като според българското законодателство и двете са тежки умишлени престъпления. Това беше посочено и като лоши характеристични данни, което значи, че мъжът може да извърши ново престъпление. От друга страна мъжът е бил реабилитиран, след като е имало висящо дело за кражба.

Именно това беше и вторият довод на магистратите, които изтъкнаха, че има опасност Рончев да извърши ново престъпление. От друга страна няма опасност Рончев да се укрие, тъй като има постоянен адрес, семейство, дете и собствен бизнес. 

Рончев бе изведен от залата с белезници, а адвокатът му Пламен Бончев бе категоричен, че ще обжалва. 

"Ще се борим до край", посочи и съпругата на бизнесмена. По думите й в момента Мегз е обсебила офисите им и има преписка за това нещо. Зорница подкрепи думите на мъжа си, че е натопен, а в момента дизайнерката се опитва да придобие 51 % от семейните фирми.

Вижте как коментираха Рончев и съпругата му казуса преди да влязат в съдебна зала тук:ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!