Съседи са намерили мъртъв мъж, който бил пребит преди дни в центъра на Видин. За инцидента сигнализира уважавана жителка на крайдунавския град, пише "Конкурент". 

"В сряда са пребили един съсед, самотник. На площада във Видин. Няколко дни по-късно беше намерен у дома му мъртъв. Дано камерите са заснели убийците и дано службите си свършат работата, и накажат заслужено изродите", написа в социалните мрежи Красимира Елисеева.

Постът й беше коментиран от стотици гневни жители на крайдунавския град.

За инцидента вероятно ще има повече информация в традиционния бюлетин на полицията.

Във Видин пък припомнят, че това не е първият подобен инцидент, при който бият безнаказано хора в центъра на града. Сред потърпевшите са както бездомници, така и братът на заместник-кмет.

В същото време стана ясно, че Районното обвинение в крайдунавския град е внесло за разглеждане в съда обвинителен акт срещу А.С., В.В.С., К.К. и В.В. за извършени от тях престъпления – хулиганство и причиняване на телесна повреда.  

Случаят е от май тази година, когато на улица "Цар Александър II" бяха нападнати и набити братът на видинския заместник-кмет Владимир Скорчев и съпругата му.

Инцидентът е станал пред децата им, а причина за нападението от ромската фамилия бе направена предния ден забележка за паркиране. 
Понастоящем обвиняемите са с наложени мерки за неотклонение "парична гаранция", в различен размер. 

Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!