Двама мъже нахлуха в детска градина и обраха готвачката в детска градина. Инцидентът е станал в петричкото село Кърналово.
 
Жената не успяла да види лицата на крадците, защото били вдигнали яките на връхните си дрехи. Нападателите откраднали 150 лева от чантата й.
 
Нападението станало на 17 септември малко след 5.30 ч. сутринта.
 
„В очакване на доставчика съм спокойна и си работя на мивката. В същото време се обръщам и виждам непознат мъж с качулка, с яка на суичъра, вдигната до устата. И ми търси пари“, разказа Валентина Голчева пред БНТ.
 
„Аз му казвам, че нямам пари, че съм дошла на работа, а не на пазар. „Давай пари, пари, пари“ и ми опря ножче тук на гърлото. В същия момент тук имаше още един, той ми бърка в чантата, намери ми портфейла“, добави тя.
 
„Той ме удари във врата и ме блъсна на земята и изчезнаха“, завърши тя.
 
Готвачката призна, че по-късно се е обадила в полицията, защото била паникьосана и не знаела какво да прави.
 
„Може би са ме проследили, може да знаят в колко часа се идва, в колко часа идва колата с доставката. Всякакви предположения имаме“, казва жената.
 
„Според мен беше като циганин, този, който ме нападна. Но лицето не се виждаше, не можеш да прецениш“, посочи готвачката, която и днес е на работа.
 
Директорката на детската градина призна, че през годините е имало и други случаи на влизане с взлом, кражби и задигане на техника. До този момент няма разкрити случаи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!