Лек автомобил "Ауди А3" отново горя тази нощ на територията на полицейско управление - Сандански. Изгорял е автомобил, собственост на приятелка на известния криминално проявен в село Склаве Асен П., който е познат на полицията, има регистрация за наркотици, пише struma.com. 

Само преди 10-ина дни Арсо, заедно с негов авер от село Ново Делчево, са задържани с голямо количество амфетамини в Турция и в момента се намират в местен затвор.

Нанесени са сериозни щети по колата, в която е хвърлен традиционният за подобни престъпления коктейл "Молотов". В случая е явно, че става въпрос за сплашване и война на наркогрупировки. Това е поредният палеж на територията на Сандански.

Не само по селата, но и в града уличната вендета и този начин на отмъщение станаха запазена марка. С палежи разчистват сметки, тъй като не оставят следи. Преди около месец градът бе събуден от гърмежи и палежи, изгоряха два автомобила на местен гастарбайтер. В огнената война изгоряха коли на търговци, бизнесмени и дори полицаи. Полицията е на крак.