Има ли покер с живота на най-красивите българки? По тази тема говори журналистката Патриция Кирилова, която коментира бруталното убийство на съпруга на Мис България Наталия Гуркова. БЛИЦ припомня, че Джордже Михалевич бе разстрелян и убит в град Бедфордвю в ЮАР, близо до Йоханесбург.

„Той споделяше, че е имало опит за покушение над него“, хвърли бомба Кирилова в сутрешния блок на "България он Еър".

Мрежата е в потрес от бруталното убийство на съпруга на Наталия Гуркова 

„В ЮАР е доста опасно място за живеене. Особено за хора, които не са местни. Наталия не случайно е от толкова дълго време в България. Сигурно и децата тук са по-сигурни“, предположи тя.

„Ако един мъж тръгне по лесния път винаги стига в престъпния свят. При манекенките е същото. Те няма да си намерят някоя трудна работа. Ще искат да се снимат, да е лесно и да излизат нерегламентирано с богати и известни мъже. Там интересите не са свързани с чувства, а с пари и да можеш да кажеш „Виж с кой излизам“, каза още Кирилова по повод как известните и красиви българки масово излизат с богати мъже.

„Бях на 15 години, когато разни мъже ме дърпаха на „Витошка“ от същите тия мъже, които са дърпали и сегашните миски. Аз им се изсмях. Една жена се учи в първите си седем години и от майка си дали да бъде проститутка или не. Аз знаех, че не съм родена за това и да разхождам някакви маркови дрешки“, отсече Кирилова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!