Нови скандални разкрития направи току-що прокуратурата по време на гледане на мярката за неотклонение на хомопедофила Васил Чолаков. Той вече е осъждан веднъж за подобно престъпление – живеел е на съпружески начала с лице, ненавършило 14 години. Той е нарушил пробацията си и през този период се е гаврил с трите малолетни момчета в ж. к. „Меден рудник”, съобщава "Флагман".
В съдебната зала стана ясно, че Васил забременил изгората си, която после забегнала в Холандия и зарязала детенцето им, което в момента е на 3 годинки. Той опита да прилъже съдебния състав да промени мярката му на домашен арест с мотива, че желае да се грижи за малкото си детенце. Не успя обаче да отговори на въпроса на съдията – защо не е помислил за това по-рано – преди да блудства с малолетни дечица.

В съдебната зала се яви неговият  баща, ромският лидер Румен Чолаков, който свидетелства за постоянен адрес на сина си. Той обаче е на прословутата ул. „Ален мак” в кв. Победа, на която се води цялата ромска махала и на един адрес обикновено има регистрирани над 100 души.

По време на гледането на мярката за неотклонение стана ясно още, че Васил се е гаврил с една от жертвите си повече от веднъж. След малко съдът ще обяви решението си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!