Убийството и оръжието на убийството са толкова нелепи, че предизвикаха пресконференция на карабинерите. Това заяви репортер в сутрешния блок на Нова телевизия. 

Жертвата на 22-годишния българин Дамян Добрев е 90-годишната Карла Боси. 


Българинът е живял и работил при Боси. Българинът е живял в къщата на жертвата - 90-годишната Карла Боси. Тя и нейното семейство са управлявали къща за гости. Те са давали храна и подслон на хора в нужда, предимно емигранти, които е трябвало да се интегрират в Италия.

Дамян Добрев е един от четиримата, които са се установили при семейството на Боси. Във фаталният ден сънародникът ни е поискал пари от работодателката си, които обаче тя не му предоставя. Добрев се е ядосал, взел е буркан с мармалад и я е ударил с него смъртоносно.

Полицията първоначално е провела разпити на други трима гости на къщата, но е намерила следи от обувки, по които е достигнала до българина.

След задържането му той е направил самопризнания, от които станало ясно, че след смъртоносния удар той дори е изпрал дрехите си в пералнята на възрастната дама, откраднал е пари и после е отишъл на дискотека.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!