Полицай от английското графство Дорсет убил любовницата си веднага щом разбрал, че тя е разказала на жена му за отношенията им. Както съобщава "Дейли Мейл", мъжът е осъден на 10 години и половина затвор.

41-годишният Тимъти Бремър имал тайна връзка с медицинска сестра на име Клеър Пери в продължение на повече от 10 години. Съпругата му също е работела като полицейски детектив. Роднини и приятели твърдят, че Бремър е правел впечатление на образцов полицай и примерен семеен човек.


Убиецът заедно със съпругата си

През май 2020 г. Пери, чийто брак се разпадал, след като съпругът й разбрал за нейната връзка с полицая, открила, че Бремър има още няколко любовници. Ядосаната жена взела телефона на Бремър, докато била в колата му на задната седалка, и написала съобщение до жена му с текст „Изневерявам ти“. Мъжът се вбесил и я удушил на място. Вратът й бил счупен на три места.


Любовницата Клеър Пери

В съда полицаят казал, че са имали караница: медицинската сестра му крещяла, а той се опитал да я успокои и да я изгони от колата си. Тогава Бремър уж случайно паднал върху нея, ръцете му се оказали около врата й и тя се задушила. Полицаят твърдял, че не е осъзнавал, че тя е в такова състояние и не е възнамерявал да я убие.Съдебните заседатели в Кралския съд на Солсбъри се съгласили, че Бремър непреднамерено е убил любовницата си и затова съдията е бил принуден да намали срока. Присъдата предизвикала обществено недоволство. Мнозина подозират, че извършителят ще бъде освободен предсрочно.Колеги на полицая казали пред съда, че той е бил женкар и уточнили, че той е имал няколко афери със служителки от собствения си отдел. Починалата медицинска сестра оставя съпруг и две деца.

Превод и редакция: БЛИЦ