Над два месеца не е известна съдбата на Янек Миланов. Мистерията с изчезването и най-вероятното отвличане на 43-годишния мъж от Дупница продължава.

Янек за последно е засечен от камери в джипа на Васил Капланов-Каплата в късната вечер на 31 юли. Капланов бе арестуван за закана с убийство към Димитър Недев, който коментирал с социалните мрежи изчезването на Янек.

Официалната информация по случая продължава да бъде твърде оскъдна, но издирването на дупничанина продължава. В същото време и в социалните мрежи не спират дискусиите около мистерията. 

Адвокат с нови скандални факти за мистерията около изчезването на Янек Миланов

Един от последните постове в специално създадената група Къде е Янек?! Where is Yanek?! Où est Yanek?! разбуни духовете и предизвика сълзи в очите на мнозина.

В него един от потребителите дава предложение да се отдели място, където да се почете Янек.

"Аз искам,

макар и малко, но да има място което да ни свързва винаги с Янек!

Като се сетим за него

да можем да отидем, да го уважим,... и да знаем той къде е", пише в поста.
 Веднага под него заваляха реакции и коментари от потребителите в мрежата.

"Борислав Борисов Той е и ще остане завинаги в сърцата ни

Asya Kostadinova Борислав Борисов И пред очите ни скоро да е също-жив и здрав,дай Боже!..В женските инстинкти рядко присъства логика,но затова пък обикновено са достоверени..Дано да съм права..

Галина Колева Борислав Борисов Това не е достатъчно. Не познавам лично Янек, но смятам, че трябва да се знае какво се е случило с него.", гласят част от тях.

 ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!