Жена натопила ченгета от Врачанско, че я използвали за удовлетворяване на физическите си желания, съобщава BulNews.bg. Тя подала редица сигнали, че трима служители на реда я клатили в патрулка по време на работа и в сградата на полицията в Роман. С.И.М. се оплакала в МВР, че за периода 2016-2017 г. ченгетата Г.М., Б.М. и А.А. многократно са я насилвали да им предоставя ласки.

Тя заявила, че те я принуждавали да се качва в полицейския им автомобил, за да удовлетвори нагона им. По думите й в един от случаите те я качили на втория етаж на сградата на полицията в Роман и са правили любов с нея, като за целта са я заплашвали. Жената в момента излежава присъда в софийския затвор.

Докато траело наказанието й, срещу нея е заведено второ дело за набедяване на униформените. То се гледа преди дни в районния съд в Мездра, където магистратите постановиха жената да лежи още две години в зандана и да бъде обществено порицана.

От документите по делото става ясно, че жената е с основно образование, омъжена е, безработна и вече е осъждана за различни непристойни прояви. По време на съдебното заседание С.И.М. се признала за виновна, че е излъгала за двамата полицаи и ги е набедила пред висшестоящи.