Разпоредително заседание по дело за блудство се проведе днес в Районен съд Благоевград. Случаят е от преди година, когато 51-годишният благоевградчанин Б. Ризов извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори половото си желание без съвкупление с 13-годишно момиче, съобщава struma.com.
 
Перверзникът използвал мобилен апарат и създал порнографски видеоклип, изобразяващ реалните блудствени действия с участието на детето. Случката се разиграла в дома на Ризов в ромската махала в областния град.
 


След преживяното и заради клюките, които плъзнали из махалата, се наложило родителите на момичето да я омъжат, за да затворят устите на хората и да измият срама, разказа майката на жертвата.
 
Днес момичето не се яви в съдебна зала, тъй като едва преди няколко дни е родила първото си дете. "Беше добра ученичка. Сега вместо да си играе с кукли, ще си играе с бебе!", проплака младата баба.
 


Бойко Ризов бе доведен в съдебна зала от затвора в Бобов дол, където е задържан. Мярката му остана непроменена. Предстои да бъдат изслушани свидетели, експерти, както и да се изгледа скандалния видеоклип, който Ризов заснел.
 
Следващото заседание ще бъде разгледано при закрити врата, тъй като ще бъдат представени подробности от интимния живот на страните по делото. Към момента жертвата вече е навършила 14 години, но не желае да се явява в съда и е представлявана от майка си и баба си.