Петима мъже и 15-годишен, пострадали от побой, са потърсили снощи помощ в Пирогов, съобщиха от Института за бърза помощ.
В 21,55 часа с рана зад лявото ухо е приет 15-годишният младеж. Момчето е  било нападнато в жк "Сухата река" , до 124-то училище. Отнет му е мобилен телефон. След преглед е освободено. 
В 22,15 часа със счупен нос е приет Л.П. на 32-години. Бит е до магазин "Билла" в жк "Надежда". Освободен е от болницата, но му предстои операция на носа.
В "Пирогов" от Бухово е докаран и 45-годишен мъж. Бит е от познати в центъра на Бухово. Освободен е за домашно лечение с рани по челото.
В 23,05 часа в "Пирогов" са постъпили Г.Т. и Д.А. на по 28 години. Заявили са, че им е нанесен побой от таксиметрови шофьори на ул. "Раковски" до "Кристал". Освободени са от болницата с рани по лицата.
В 1,35 часа  от кв. "Гевгелийски" в "Пирогов" е докаран 42-годишен мъж. Той е бил блъснат от двама младежи и е със счупена дясна тазобедрена става. Настанен е на лечение в пироговската травматология. /БЛИЦ