Манчо Панюков, който закла двете си деца и подпали петима, е висок около 185 см, с кафяви очи, съобщават от МВР.
БЛИЦ припомня, че 29-годишният Манчо Панюков се издирва от полицията, предполага се, че той е  въоръжен. Той  е регистриран в полицията за кражби и нанасяне на средна телесна повреда
Снощи, около 21 часа в с. Осиково - Гоце Делчев, 29-годишният Панюков взел децата си /две момчета на 5 и 8 години/ от интернет клуб и пред очите на минувачите ги заклал с нож. Веднага след това се прибирал в къщата, където живеел с майката на децата си без брак, подпалил я и изчезнал.
Вследствие на пожара са пострадали петима- двама мъже и три жени. След преглед в гоцеделчевската болница, пострадалите били транспортирани в Института “Пирогов”. Най-тежко пострадала, с опасност за живота е 29-годишната жена Биляна Панюкова, с която той живеел на семейни начала.
Панюков е избягал веднага след инцидента. Според близки на извършителя, напоследък той бил напълно отчаян от живота и имал много конфликти с родителите на жената, при които живеели. Образувано е дознание, сезирана е окръжна прокуратура. Работата по случая продължава. 
От МВР умоляват всички, които имат информация за мъжа, да се обадят на тел. 112, 166 или най-близкото РУ МВР. Анонимността им е гарантирана. /БЛИЦ