Бивш пилот бе осъден на доживотен затвор за убийството на негова колежка в базата на военновъздушните сили на Небраска. 21-годишният Тимъти М. Уили, който ще изтърпи присъдата си във федерален затвор, миналата седмица призна, че е удушил 20-годишната Риханда Дилард, чието тяло е намерено в общежитието, съобщава People.

По време на процеса Тимъти се извинява за това, което е направил, но в дневника му, открит от следователите, младият човек пише: "Аз обичам да убивам." Това е толкова просто. Той описва "апетита, жаждата и глада", които е имал във връзка с убийствата. Някои откъси от неговия дневник са демонстрирани по време на изслушването.
 

Фото © Facebook/Rhianda Dillard

 

Тимъти и Риханда се срещнали на баскетболен мач, където разменили своите телефони. Нападателят обърнал внимание на това, че момичето има малко приятели в града и следователно никой няма да се тревожи за загубата й.


 

 

Фото © Facebook/Tim Wilsey

 

В нощта на убийството, когато двамата гледали телевизия в стаята, Тимъти си обляък тениска с Жокера. "Мислех, че би било забавно да се облечеш с тениска на сериен убиец, социопат, когато извършиш убийство", пише той в дневника си. След края на престъплението Тимъти отпътува за 13 дни.
 

 

Фото © Facebook/Rhianda Dillard

В същото време той призна в дневника си, че не изпитва неприязън към убитата и "единственото, което тя е направила, е да се опитам да му бъде приятелка". Тимъти също планирал да отиде в Ню Йорк и да си намери работа като професионален убиец, защото "никой никога няма да бъде известен с убийството на само един човек".

Превод: БЛИЦ