Жител на Джорджия, САЩ, намушка до смърт 15-годишната си сестра, защото дълго време е ползвала банята. Братът причини повече от 50 удара на момичето с нож, без да може да спре, съобщава Mirror.


27-годишният Гавин Хендерсън се преместил в апартамента, където живели майка му, братята и сестрите му, след като напуснал затвора. Професионалният престъпник бил известен със своята любов към насилието и прекарал няколко години зад решетките.
 

Фото © Mirror

 

Но това не бил единственият момент, когато Гавин заплашвал членовете на семейството си. Той нападнал и другата съ сестра, поставяйки нож в гърлото й. За щастие роднините успяха да я измъкнат и никой не пострадал.
 

 

Фото © Mirror

 

В деня на убийството около 3 ч. следобед Гавин трябвало да използва банята, която била заета от Кийра. В този момент в къщата била 12-годишната им сестра, а майка им била на работа. Момичето, станало свидетел, споделя, че Гавин започнал да се кара с Кийра и решил да донесе ловен нож, дълъг 25 сантиметра. Когато Кейра изтичала на улицата и извикала за помощ съседите си, Гавин я нападнал.
 

 

Фото © Mirror

 

Човекът признал пред полицаята, че след първия удар осъзнал, че ще отиде в затвора, така че изобщо не можел да спре. "Вече няма връщане назад", казал той. След убийството всичко било покрито с кръв. Мъжът отишъл в най-близкия магазин и се предал на полицията.

Когато офицерите изследвали тялото на Кийра, те дори не могли да преброят колко ударни рани имало по него. По-късно съдебният експерт заключи, че те са общо 53.

Превод: БЛИЦ