Редови униформени полицаи, цивилни и спецченгета с бронежилетки са отцепили район около 10 дка в бургаския ”Меден рудник”, в средата на който е блок 96. Виждат се мобилна криминалистична лаборатория, както и патрулни коли.

Преди час и половина е атакуван апартамент в трети вход на бл.96, намиращ се на последния осми етаж, който е саниран за разлика от рухналите като цяло жилища на останалите съседи, пише "Флагман", позовавайки се на свои източници. 

На пейка пред четвърти вход е седнало момиче с червена шапка с козирка, която е пазена от полицаи. Има предположения, че момичето е свързано с претърсването на последния етаж.

Според източника в същия вход от около час и половина влизат и излизат, също и обикалят мястото типове със съмнителна външност. Повечето са татуирани и с видима принадлежност към криминалния контингент. Вероятно са надушили, че тече операцията по задържането на важна фигура.
Предполага се, че това момиче е свързано с акцията, която в момента се осъществява в блок 94. Тя е заклещена от полицаи пред съседния входКриминалисти, цивилни ченгета и спецполицаи са пред блока. Текат следствени действия. Става въпрос за нещо сериозноПретърсва се този апартамент на осмия етаж на блокаОгромен периметър е отцепен от полицията

Бусът на криминалистите е на паркинга пред блока

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ