Любомир Г. от санданското село Ново Делчево бе арестуван днес, уличен в изнасилване от 20-годишната В. К. Девойката подала жалба в местното полицейско управление.

Тя заявила, че е била брутално замъкната в мазето на жилищна кооперация в Сандански, бита и изнасилена от Любомир, съобщава Struma.com.

Прегледът установил охлузвания по 20-годишното момиче и данни за насилие. Според показанията й, тя била извикана от Любомир, с когото се познават отдавна, на купон в апартамент в Сандански. В разгара на партито той я измъкнал навън, уж за да говорят и я задърпал по стълбите към мазето на блока, където е осъществил с нея насилствен полов акт.

Полицията арестува уличения в изнасилване Любомир, който отрича да е извършил казаното от момичето.

Той е познайник на ченгетата в курортния град. Преди седмици заедно с негов приятел сътвориха истински екшън по Е 79 край Сандански и принудиха уплашения шофьор с бясна скорост да стигне до полицията в града и да поиска помощ. Имал е и други прояви.

Според хора, които го познават, той се държи като недосегаем, развявайки имена на хора от местното полицейско управление, които го протежирали.

Работата по случая продължава.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ