Пияни скочиха на бой на полицаи в Бургас и бяха арестувани с физическа сила. 

Всичко се е разиграло на 13 февруари т. г., около 23.50 ч., когато служители от Второ районно управление – Бургас, посетили частен дом, разположен в бл. 89, жк "Братя Миладинови", по сигнал за силна музика, като в апартамента установили, че се намират: 44-годишната М. С. от Бургас, празнуваща рожден ден, Г. Ф., 44-годишен, и В. Н., 45-годишен, и двамата от Бургас. Това съобщиха от ОД на МВР - Бургас.

Тримата били във видимо нетрезво състояние, като не изпълнили полицейските разпореждания и започнали да се държат агресивно. Отправяйки закани и заплахи, бургазлиите влезли във физическа саморазправа с полицейските служители, като единият от тях е с нанесени удари с юмруци по тялото.

За предотвратяване на противоправното поведение спрямо тримата е използвана физическа сила и помощни средства, като същите са отведени във Второ районно управление – Бургас, и задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано е бързо полицейско производство.

БЛИЦ припомня, че само преди дни вътрешният министър Валентин Радев заговори за стрелба при агресия срещу полицаи. А повод за думите му бяха размириците в Ихтиман, които се разиграха на 7 февруари, и подпалиха цяла България.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!