20 000 лева са изчезнали от оборота на магазин от голяма търговска верига в Асеновград. Както БЛИЦ писа липсата на парите е била установена от една от касиерките в събота сутринта, когато обектът отворил за клиенти.

Парите липсвали, но в същото време нямало следи магазинът да е бил разбиван, пише "Телеграф". Затова разследващите предполагат, че може да е намесен вътрешен човек. Със сигурност пострадали служители на търговската верига няма, уточниха от полицията в Пловдив.

"Не става дума за обир", бе лаконичен шефът на ОД на МВР в Пловдив Атанас Илков. Той уточни, че парите - 20 000 лева, липсвали при отварянето на магазина. "На сутринта установяват, че ги няма в касата. Работи се по версията за извършена кражба", обясни той. По думите му магазинът е бил отключен и след това заключен. Проверяват се и охранителните камери в района, за да бъде изяснено кой е имал достъп до търговския обект в петък срещу събота през нощта.

Разпитват се и служителите ма магазина, който е единственият на тази търговска верига и традиЦионно по празнични дни прави големи обороти.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!