Тежък побой е нанесъл ловецът на мигранти Динко от Ямбол на приятелката си Деси, предаде Burgas24.bg. Екшънът се е разиграл късно вечерта на 11 април в къщата му в Ямбол.
От УМБАЛ-Бургас са потвърдили, че момичето е прието след полунощ с множество травми и наранявания по цялото тяло. Burgas24.bg твърди, че срещу Динко вече има внесена жалба в полицията, а пребитото момиче си е изкарало ограничителна заповед.

Нейна близка приятелка разказа, че причината за зверския побой е ревност. След тържество по случай рождения ден на сестра си ловецът на мигранти грабнал телефона на приятелката си с намерението да прерови съобщенията в него. Тъй като апаратът бил заключен и се отключвал само с пръстов отпечатък, Динко повалил Деси с удари на земята, след което взел пръста й и го поставил върху телефона.

Опитите на уплашеното момиче да укроти гнева на риалити героя сякаш само налели още масло в огъня. Изведнъж Динко извадил нож, след което заключил приятелката си в банята и се опитал да отреже русата й коса.

Жената не уточнява как е успяло пребитото момиче да се отскубне и да се добере до бургаската болница, но предостави снимки с обезобразеното й лице. Очаква се още днес Динко да бъде арестуван. 

Според нея това не е първият случай, в който Динко посяга на приятелката си, но до този момент тя не е търсила съдействието на полицията, а стоически е понасяла гаврите на рижавия бизнесмен от Ямбол, твърди Burgas24.bg  и допълва, че разполага с копие от медицинското свидетелство на пострадалата и оставя правото на отговор на засегнатата страна.

ОЧАКВАЙТЕ СЛЕД МИНУТИ В БЛИЦ СЕНЗАЦИОННАТА ВЕРСИЯ НА ДИНКО ЗА ИНЦИДЕНТА