Ловецът на мигранти Динко Вълев отпразнува 30-ия си рожден ден в компанията на фолкпевицата Татяна. Това споделя самият той. Купонът се е състоял в събота в ресторант в Ямбол, а на събитието присъствали около 100 души.

"Благодарен съм на хората, които дойдоха и ме уважиха. Цялата вечер беше много културна, а на себе си пожелавам да съм жив и здрав", казва пред "България днес" Вълев.


Безспорната кулминация на вечерта била появата на Татяна и оркестър. Самият Динко също грабнал микрофона и запял в един глас с фолкпевицата.
 "Моят репертоар от песни е много голям. Цяла вечер не спрях да пея. Но не съм пял някакви кючеци, а хубави български народни песни", обясни ловецът на мигранти. И допълни: "Татяна е много готина и я харесвам. Затова и я поканих, а тя дойде да ме уважи. Една от любимите ми певици е, като знае как да създаде добро настроение".

Един от най-запомнящите си подаръци, които Динко получил, бил снайпер. Той лично се похвали с придобивката си чрез снимка в профила си във фейсбук. Приятелите му в социалната мрежа бяха искрено възхитени от придобивката и му пожелаха да си го използва със здраве.
 


"Някой ден може да го използвам, имам си разрешение за него", добави ямболията.

Той призна, че дълго време ще помни партито за юбилея си, тъй като е бил с най-близките си хора и искрено се е забавлявал. За доброто настроение със сигурност е допринесъл и оркестърът, който зареждал българските песни една след друга.

След участието си в риалити формат Динко натрупа доста звездни приятелства. Сред тях се нареждат Николета Лозанова, която го покани в предаването си "Папараци", и бившата на Криско - Ася Капчикова. За последната дори се заговори, че е новата изгора на Динко, но слуховете бързо бяха опровергани. С актьора Мариан Вълев, придобил популярност в образа на Куката, пък все по-често са забелязвани да обикалят столичните заведения. Двамата дори обмислят да имат общо професионален проект и във филм да застанат рамо до рамо пред камерата.