"Тази нощ около 1 часа е имало убийство, тялото е открито в 01:04. Причината за смъртта на 58-годишната жена е огнестрелно нараняване с оръжие от упор, от много близко разстояние. Смеем да твърдим, че убиецът е бил много добре познат за нея. Издирва се 40-годишен мъж, който може да бъде свързан пряко с престъплението. Този човек не е непознат на полицията." Това каза говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова пред bTV във връзка с убийството от тази нощ в Благоевградския квартал "Струмско". 

Арнаудова допълни още, че преди няколко дни е подаден сигнал от дъщерята на жертвата, че автомобилът й е бил противозаконно отнет, а след това е била подала сигнал за побой.

"Незабавно е сформиран екип, който да разследва случая", информира още тя.

Както информира БЛИЦ, Радослав Стипцаров, с прякор Соколето, е издирваният от полицията мъж заради жестокото убийство на 58-годишната Снежка С., собственичка на заведение за бързо хранене в Благоевград "Мръсното кебапче".

Стипцаров е рецидивист,с множество криминални прояви. Само преди няколко дни той преби жестоко дъщерята на Снежка, Силвия, с която е
живял.

Инцидентът стана на "Покровнишко шосе" в областния център, където Соколето
свалил от автомобила Силвия и я бе смлял от бой. Младата жена постъпи в болница.

Предполага се, че между Снежка и Соколето е имало сканадал по този повод,затова
Стипцаров бе първият заподозрян по случая, съобщиха от полицията. Радослав Стипцаров
преди време въвлече в интрига и двама благоевградски полицаи, обвинявайки ги, че са го
пребили без повод, припомня Struma.com.

Стипцаров е лежал в затвора за брутално изнасилване на бившата си приятелка. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ