Отивахме на адрес за момиче на 19 години с диабетно състояние с тежка криза. Спрях, тъй като имах право да спирам навсякъде, тъй като това е автомобил със специално движение. Бях се забавил може би за минута две. През това време се появи един колоездач“. Това разказа лекарят от Спешна помощ, на чиято линейка бе спукана гума от велосипедист, в ефира на Нова телевизия.

Започна да ни крещи: Махайте колата от тук, иначе пукам гумата. Броя до три, иначе пукам гумата. И я спука. Питах го: Защо, а той каза: Ще те убия!“, спомня си още лекарят.

Сигнал до БЛИЦ! Какво се случва?! Нов екшън с колоездач в столицата - след нападението на полицаи пострада и... линейка!

По думите му младежът е извадил 25-сантиметров нож.

„Никак не е приятно 25 см нож с такива заплахи. Качи се на колелото и отпътува в посока кв. „Васил Левски“. Младо момче 25-30 години, но много превъзбуден“, описва медикът извършителя.


Издирва се! Като терорист е действал велосипедистът, нарязал гумите на линейката, 19-годишно момче е щяло да умре заради него

„Има запис от другата страна на очевидец, който бе така добър да ни го предостави. Чак сега видях, че гумата е нарязана на 2 места. Може да го направи на всяка кола, която не му харесва. Това си е престъпление“, каза още той.

Лекарят работи от 10 години в Спешна помощ, но такава заплаха за първи път получавал.

„Младо, симпатично момче, но акълът му къде е, не знам“, каза още медикът.

Заради наглия велосипедист, нарязал гумите на линейка: Колата стояла 4 часа извън строя
 ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!