27-годишният Теньо Енчев, който преби до смърт жена си ИВета, се обадил на баба си,  за да каже, че се скарали жестоко с половинката си. Възрастната жена пристигнала с такси и, когато видяла раните по младата жена, потърсила съседите, които живеят на втория етаж в къщата.

Майката и бащата на Теньо били разделени, като жената живеела в София. Затова и Теньо често ходел до столицата. Там се запознали с Ивета, която дошла преди 2 години и се настанили в жилището в Айтос. То останало празно, след като бащата на Теньо починал.„След един от скандалите тя си замина за София, но после се върна, вероятно заради детето”, казаха съседи.


Целият район познава Теньо и брат му, който в момента бил в затвора. И двамата често се забърквали в криминални ситуации.Тя сама е подавала сигнали до полицията за скандали в жилището на първия етаж. Когато служителите на реда идвали на място, крехката Ивета казвала, че няма проблеми.„Тогава се обадих на Спешна помощ и ми казаха, че щом има скандал, значи на място трябва да дойде и полиция. Страшно е това, което стана. Най-тежко ще бъде за детенцето Наско, който през октомври ще навърши 3 години”, каза съседката Станка Стоилова пред БургасИНФО.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!