След скандалния случай на 13-годишно момче от Кубрат, което биеше беззащитно момиче, докато негов приятел го снима, ставаме свидетели на нова изключително неприятна ситуация на агресия между деца, този път в Стара Загора.

Възмутена жена изпрати бруталното видео, в което се вижда как няколко момичета са заобградили своя съученичка и искат да ѝ вземат телефона по някаква причина.

Според сигнала това са ученички от старозагорската професионална гимназия НПГВМ "Иван П. Павлов", а грозната сцена се e случила по време на междучасие миналата седмица, предава gospodari.com.

Твърди се, че вероятната причина за скандала е момче. Две десетокласнички (според сигнала), едната от които е и с цигара в ръка, искат от своя съученичка да извади телефона си и да им го даде.


След като тя отказва, момичето с цигарата, тръгва към нея, с намерение да ѝ го вземе, а тормозената отстъпва и първа посяга да я удари.

Тогава първата се нахвърля върху ѝ и с изключителна агресивност започва да я бие с юмруци, събаря я на земята, и многократно брутално я рита.

Другото момиче се опитва да я спре, докато тя налага безпощадно падналата на земята беззащитна девойка, но в същото време се смее, а останалата част от групичката снима без да се намесва и просто констатира: "Сбиха се!".

В цялата ситуация присъства и момче, което обаче също не се намесва да ги разтърве, а с безучастен глас отбелязва: "Уби я от бой!", докато пред очите му десетокласничката продължава да налага с юмруци и шутове момичето.

Най-накрая друга ученичка от компанията отива да ги разтърве, след като побеснялата девойка не спира да рита падналата на земята потърпевша.

Двете с другата ѝ приятелка я издърпват настрани, но агресивното момиче така се е възпламенило, че се изскубва от тях на няколко пъти и се връща, за да продължи да рита с крака тялото на момичето, което лежи на земята и плаче.

Вижте видеото ТУК.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!