Две сестри на възраст 12 и 14 години са обвинени в убийството на майка, която те пронизали с нож, а след това и застреляли. Престъплението е станал в югозападната част на Мисисипи, съобщава "Дейли Мейл". Според информацията от полицията, роднините са открили 32-годишната Ерика Хол, лежаща в локва от кръв в семейния дом.

Жертвата е била намушкана няколко пъти и веднъж простреляна в гърдите с пистолет с малък калибър.

"Тя бе намушкана,а ножът бе забит в гърба й", - казва Робин Кони, леля на починалата. "Когато дойдох, момичетата се държаха и говореха сякаш злодеянието не е извършено от тях", казва още роднината.


Убитата Ерика Хол


Шерифът Кени Котън пояснява, че пристигналите полицаи и лекари са се опитали да запазят живота на Ерика Хол, но усилията им били неуспешни. 

14-годишната дъщеря, Амариона Хол, е обвинена в убийство като възрастен и е държана под гаранция от 150 000 долара.


14-годишната Амариона Хол


Другото 12-годишно момиче, чието име не се назовава, защото е непълнолетна, е изпратена в Центъра за задържане на непълнолетни в Натчез.

За психическото състояние на двете момичета ще се произнесат психиатри, уточняват от властите. 

От полицията съобщават, че една седмица преди убийството, двете деца-убийци са се опитали да пометат майка си с автомобил заради спор. Органите на реда смятат, че кървавото дело може да е свързано с това, че те са били наказани от мъртвия вече родител поради инцидента с колата.

Убитата има още две дъщери - тийнейджърка на 16 години и малко момиче на една годинка.

Превод и редакция: БЛИЦ


Ерика Хол с една от другите си дъщери