Жителка на Сан Антонио бе осъдена на 33 години затвор, след като тя и нейният съпруг изнасилвали приемната им дъщеря в продължение на 15 години и я принудили да роди три деца, които по-късно присвоили за техни. Двамата бяха арестувани в началото на миналата година, след като 28-годишната Абигейл Алварадо разказа за ужасите, които понесла в детството си, предаде Daily Mail.

 

Фото © Соцсети

Появиха се шокиращи подробности за случващото се извън стените на къщата на Лора и Еузебио Кастило. Оказва се, че Лора построила малка църква в задния двор на дома им. Тя мамела стотици хора, като ги убеждавала, че едно от родените деца било чуден лечител и можел да лекува рак. Еусебио, бивш сержант от американската армия, все още очаква процеса.


Абигейл заяви пред полицията, че за първи път е била изнасилена, когато била на 9 години. Момичето било оставено от майка й, която била алкохоличка и после било осиновено от семейство Кастило, които живеели във военна база в Хавай. Почти веднага след осиновяването Еузебио започнал да я посещава нощем. Детето разказало всичко на приемната си майка Лора, но жената не й обърнала внимание и казала, че не й вярва.

Фото © Соцсети

 

През 2001 г. семейството се преместило в Тексас, а животът на Абигейл вече не можел да стане по-лош. Лора започнала да помага на съпруга си и да участва в изнасилването. Освен това съпрузите непрекъснато биели и обиждали дъщеря им, а по-късно искали да станат родители на децата й.
 

 

Фото © Соцсети

 

Първото дете Абигейл родила, когато била на 17 години. Тийнейджърката първо трябвало да скрие стомаха си, а след това да лъже, че е бременна от момче от съседно училище. Второто дете се появило, когато тя била на 20-годишна възраст, а третато - на 23. Децата смятали, че Лора била майка им, а Абигейл - тяхна сестра.
 

Фото © Соцсети

 

През 2009 г. всички се преместват в Сан Антонио, където построяват църква в задния двор и в продължение на няколко години получават дарения от енориаши. Хората вярвали, че едно от децата има лечебна сила. Именно тук Абигейл се срещнала с бъдещия си съпруг, който й помогнал справедливостта да спечели. Минали години, преди момичето да му каже истината и дори тогава се страхувало да се обърне към полицията.
 

 

Фото © Соцсети

 

Преломният момент настъпил през 2014 г., когато Лора била приета в болницата и всички смятаха, че умира. Тогава Еузебио каза на Абигейл: "Когато умре, ще бъдем сами. Ще се оженим, ще имаме още деца и ще продължим да строим параклиса". В този миг момичето осъзнало, че вече няма да мълчи.
 

Фото © Соцсети

 

Лора и Еусебио незабавно избягали, а полицията ги открила две години по-късно. В момента Абигейл отглежда децата си със съпруга си и се е събрала отново с биологичната си майка.

Превод: БЛИЦ