Под полицейска блокада се намира в момента ресторант 4you в Слънчев бряг, където преди близо година беше прострелян несебърският бос Димитър Желязков-Очите, а гардът му Александър Алексиев – убит. Униформените са отцепили района около заведението, като на мястото тече повторен оглед. Той трябва да установи причината за пламъците, които снощи обхванаха добилият вече печална известност 4you.
Огнената стихия е тръгнала от градината на ресторанта към вътрешността му. Целият вход на заведението е изпепелен. Щети има дори и по хотела, в който се намира 4you, предаде "Флагман".

Както БЛИЦ съобщи, основната версия, по която работят криминалистите е умишлен палеж. Хора от персонала на заведението твърдят, че на камерите си виждали двама човека с качулки, които предизвикали пожара. 

Инцидентът се случва броени дни след приключването на разследването за стрелбата по Очите. Очаква се делото да се гледа съвсем скоро в Специализирания наказателен съд в София. Основни обвиняеми са Тодор Славов и Георги Иванчев, които се намират в столичния арест. Соченият за бос на групата и неофициален управител на 4you Божидар Георгиев-Кравата пък ще дочака старта на процеса под домашен арест.