Австралиецът Фeйсал Хан се ожени за булка от Мароко и се надяваше да живеят щастливо, но осем месеца по-късно тя го обвини, че той я бие. За да докаже своята невинност, човекът е похарчил 20 хиляди долара. Сега той моли австралийските власти да депортират съпруга си, съобщава Daily Mail.

Живеещият в Сидни Фeйсал oткрил бъдещата си съпруга Асма в сайт за запознанства. Младата жена живеела в Мароко, но това не затруднило мъжа. Той взел жена си при него и бил абсолютно щастлив осем месеца. Но през април Фейсал се върнал у дома и открил Асма в средата на разрушения им апартамент. Съпругата му казала, че сега той ще трябва да разговаря с адвокати и избягала от апартамента.


Няколко часа по-късно полицаите почукали на вратата на Фейсал и го обвинили, че е пребил съпругата си. Човекът похарчил 20 хиляди долара за съдебни разходи, преди да намери запис от камерите за видеонаблюдение, инсталирани в асансьора. На кадрите се виждало как самата Асма удряла лицето си. Фейсал показал записа и всички обвинения срещу него били отхвърлени.

Сега мъжът моли австралийските власти да депортират Асма в Мароко. Той е убеден, че жената се е омъжила за него, за да получи австралийска виза. Въпреки това все още не е ясно дали Фейсал ще успее да постигне справедливост - съпругата му все още се крие от властите.

Превод: БЛИЦ