28-годишна жителка на Индия е убила 32-годишния си съпруг и след това е обляла с киселина любовника си. Според плана на Сюти, любовникът й Раджеш трябвало да отиде в болницата и да се представи за починалия Сухакар. Интересно е, че любовникът напълно подкрепял този план.
Според "Дейли Майл" съпругът на Сюти започнал да подозира, че тя има любовник, което накарало жената да го убие. Вечерта на 26 ноември тя нападнала съпруга си, който се върнал от работа и го ударила с тъп предмет. След това Сюти и Раджеш увили тялото на човека го и изгорили в близка гора. Два дни по-късно жената залива любовника си с киселина и информира семейството на покойния си съпруг, че това е техният син, но е бил нападнат. 

Родителите на Сухакар завели човека, за когото са смятали, че е техен син в местна болница и казали на полицията, че е бил нападнат от бандити. Но скоро те заподозрели, че нещо не е наред - Раджеш не можел да влезе точно в ролята на убития и дори отказал любимото си овнешко блюдо, казвайки, че е вегетарианец. След това полицията взела пръстовите отпечатъци на човека и установила, че те не съвпадат с отпечатъците на Судхакар и веднага арестувала влюбените. По-късно те успели да открият изгорелите останки на истинския съпруг на Сюти.

Все още не е ясно какво наказание очаква влюбените престъпници.

Превод и редакция: БЛИЦ