Лош инцидент помрачи настроението на светската репортерка на „Телеграф“ и носителката на няколко титли за красота Елизабет Методиева, пишат от изданието.
Миналата вечер апаши са направили опит да влязат в дома на брюнетката, но кученцето й я събудило и предотвратило влизането на апашите. 

„Много се уплаши. Чух , че кучето лае и станах. Правеха опит да влязат и дърпаха бравата“, разкрива пред„Телеграф“ Елизабет. 

Светската репортерка е благодарна, че лаят на иначе малкото чихуа-хуа я стреснало и така с викове успяла да уплаши престъпниците и те бързо поели из входа на блока, като се пренесли на друг етаж. Нощта на носителката на титлата „Лейди България“ е преминала в страх и ужас, че крадците може да се върнат отново. 

Най-възмутена Бети се оказа от полицията, която не взела никакви мерки по случая. 
 
„Веднага се обадих на спешен център 112 и ме увериха, че е изпратен екип на Полиция...до 2:50 нямаше и следа от органите на реда...Обадих се повторно и ми казаха,че е предаден сигнала, след което ми затвориха телефона...същото се повтори в 3:11...3:30 още няма полиция...“, написа в социалните мрежи и допълва:„Мили полицай,това утре може да е вашата дъщеря...Ето затова има изнасилени, убити и пребити хора“, крайна е миската.