В Бургас има територия, чиито обитатели живеят в друг свят. Това е зоната около т.нар. Южен плаж, известна на бургазлии като кв. “Кумлука“.

Там престъпленията са ежедневие и много често дори не попадат в криминалните хроники. В масивите на Районен съд Бургас се появи една от най-гнусните гаври, които са ставали в Бургас през последните години – рецидивист, който току-що е излязъл от затвора е насилвал 6-годишно момиченце. Това съобщава Флагман.бг.

Извратеният сбърканяк е осъден на 7 години затвор, но тъй като е признал вината си и се е възползвал от правото за намаляване на присъдата с 1/3 е получил 4 години и 8 месеца, които на втора инстанция са намалени на 4 години.

Името на педофила е Румен Сандов. Той е на 22 години, със средно образование и богато криминално досие.

На 30 април 2017 година на ул. “Волга“ той примамил 6-годишно момиченце да отиде с него, уж да видят баба й, която според твърденията му дошла на гости.

Извратеният циганин закарал момичето на закътано място, съблякъл се и я накарал да му прави френска любов.

По делото са описани най-гнусните подробности от извращението, което може да потресе всеки нормалномислещ човек.

Снети са и показания от момиченцето, което само е обяснило, че е помолило чичкото да спре, казала му, че е малка за такива неща, но той настоял: „Голяма си!“, казал й той и продължил.

6-годишното дете се отскубнало от изверга и излязло на оживено място, където педофилът не посмял да направи нищо. Започнал да я уговаря да не казва на никого – щял да й купи …чехли!

Момиченцето се разплакало веднага щом видяло родителите си и разказало всичко. Бащата й нахлул в къщата на педофила на ул. “Осогово“ и започнал да го налага.

Гнусният циганин се заключил и от страх сам се обадил в полицията, а дошлите на място униформени едва са успели да го изведат пред погледите на освирепелите родители на оскверненото момиченце.

Циганинът се оправдал, че бил пиян и не знаел какво прави. Признал се за виновен и възползвал от спорния институт на съкратеното съдебно следствие, който предстои да бъде премахнат за подобни гнусни случаи.

От материалите по делото става ясно, че Сандов е осъждан многократно, дори в момента на извършване на това престъпление има условна присъда, която сега ще трябва да изтърпи в Окръжния затвор в Бургас, където не гледат с добро око на педофилите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!