Полицията разследва сигнал за сбиване между водачи на товарни автомобили в района на паркинг в Русе. На 30 януари, около 22.10 ч., чрез тел. 112, е получен сигнал за сбиване между мъже на ТИР – паркинг, намиращ се на бул. "Тутракан" в Русе, съобщават от полицията в крайдунавския град.
На място е изпратен екип на Второ районно управление на МВР за изясняване на сигнала. При пристигане на автопатрула на въпросния адрес е установено, че между двама турски граждани – М. Д. /41 г./ и Д.Д. /51 г./, е възникнал скандал, който прераснал в саморазправа и побой. При сбиването е пострадал 41-годишният, който е намерен на земята до камина в заведението на паркинга.

Екип на "Спешна помощ" го е отвел в УМБАЛ - Русе, където е установено, че има фрактура на черепа и мозъчна травма. Пострадалият е настанен в болницата с опасност за живота.

На място е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията. По случая е образувано досъдебно производство срещу Д. Д., като му е наложена мярка за неотклонение - задържане под стража за срок до 72 часа.

Работата по изясняването на случая продължава.