В мрежата е публикуван запис от камерите за наблюдение, които са заснели предполагаемия убиец на руската 24-годишна блогърка Катрин С. Красивата Екатерина е била намерена в квартира, която държала под наем, като тя била съблечена чисто гола и напъхана в куфар.
Записите от камерите се изучават от следователите, съобщават световните издания. Според някои информации, мъжът - предполагаемият убиец е дошъл в апартамента около времето, когато Катрин е починала. Той влязъл във входа без пречки: вероятно е имал ключ или е бил пуснат. След няколко часа е излязъл като вече в ръцете си държи куфар.

Припомняме, че Красивата Екатерина е била намерена в квартира, която държала под наем, от хазяина си, на когото позвънили притеснените й родители.

Екатерина била бюти блогър и Инстаграм звезда. Приживе описва себе си като човек, който обича да пътува. 

Разследващите са започнали дело за убийството на Екатерина. Нейният приятел е бил разпитван. Той казал, че се е срещнал с Екатерина ден преди трагедията. Според думите му,те не се карали, мило се сбогували и тя се прибрала. Споменава се, че момичето може да е имало бивш приятел, с когото се е разделила заради нов мъж. Възможно е любовният триъгълник да е станал причина за убийството.

Близка на Екатерина твърди, че преди известно време мъж й изпратил голи снимки на блогърката, твърдейки, че тя оказва интимни услуги.

Според някои тя се е продавала на сайт за скъпо платени момичета - ескорт.