В Свердловска област в Русия е задържан престъпник, който е държал и заплашвал с нож тийнейджърка в кола. Семейството се подготвяло да пътува и ученичката чакала родителите си в колата. Изведнъж непознат мъж с нож се вмъкнал в машината. Той започнал да заплашва момичето, като тя заснело инцидента на видео, докато се опитвала да успокои престъпника, информират световните издания.
Девойката била на задната седалка на колата, когато рецидивистът Евгений Середкин поискал от нея да му даде ключовете от колата. Защо се нуждаел от ключовете, изглежда и той не знаел, защото бил много пиян. След това престъпникът ту се опитвал да прегърне момичето, ту отново искал ключовете, а в някои ужасяващи моменти насочвал ножа си към гърдите на жертвата си. 

Няколко минути по-късно екип на полицията пристига на мястото. Полицаите задържали престъпника и помогнали на момичето да излезе от колата и да се присъедини към родителите си.

Оказало се, че родителите на 17-годишна ученичка са я оставили сама за няколко минути. Семейството щяло да пътува към близкия град.

Според полицията, Евгений Середкин е осъден четири пъти за разпространението на наркотици, за умишленото причиняване на тежки телесни повреди, грабеж, кражба и заплаха за убийство.