Поредна шокираща случка се е разиграла в дивия Северозапад вчера, съобщиха от пресцентъра на МВР. Хулиган е вилнял в кметството на монтанското село. Разбеснелият се мъж трошил имущество, набил съпружеска двойка и кмета, след което скочил и на ченгета.
Всичко започнало минути преди 20 часа снощи в магазинчето на село Меляне, което се намира на първия етаж на сградата на кметството. 33-годишният местен жител П.И. влязъл в търговския обект да си напазарува. Между него и продавачката в селската бакалия М.Ц. /53 г./ обаче избухнал скандал. Клиентът скочил на магазинерката и започнал да я налага където свари, пише BulNews.

На помощ на жената се притекъл нейният съпруг – 47-годишният Б.П. Вместо да усмири побойника обаче, мъжът също бил пребит. В мелето се включил и кметът на селото Ботьо Петков, който също си го отнесъл.

След като приключил с юмручното правосъдие, бурният мъж продължил да вилнее. Той започнал да троши наред имуществото на магазина и сградата на кметството. След като вече не останало какво да чупи, буйният клиент се прибрал у дома си.

Пострадалите от жестокия побой успели да се съвземат и подали сигнал в полицията. Те посочили на униформените адреса на съселянина си и ченгетата цъфнали пред вратата му. П.И. обаче не се дал лесно и на униформените, като оказал съпротива при ареста. При опита на полицаите да му щракнат белезниците побойникът продължавал да раздава удари и ритници.

В крайна сметка размирникът е задържан в ареста за 24 часа. Срещу него е образувано бързо производство за хулиганска проява. Той ще отговаря пред съда за непристойните си действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.