От днес, 28 октомври, билетите за грандиозния концерт на Балканските легенди Дино Мерлин и Желко Йоксимович, вече могат да бъдат намерени на сайт www.balkanlegends.bg.                  

Големите звезди на Балканите – Дино Мерлин и Желко Йоксимович, ще обединят сили за първи път на една сцена в невероятен концерт, който ще се състои в зала „Арена 8888 София“. Тази изключителна вечер обещава да събере двама от най-обичаните артисти в региона в несъмнено едно от най-значимите музикални събития на годината.

Официалната продажба на билети развълнува истински почитателите на звездите, а при предварителните заявки част от местата в залата вече са продадени. Не пропускайте да вземете своето място още сега.   

Подгответе се за нощ, изпълнена с 5-часово шоу на балканската музика и визуални ефекти, които ще ви пренесат в света на две от най-големите музикални икони.

Дино Мерлин, известен със своята изключителна кариера и над 40-годишен опит,  завладял класациите с хитове като „Kad čovjek voli ženu“, „Hotel Nacional“, и „Laku noć, moja mala barbiko“, ще зарадва българската публика с харизматичното си сценично присъствие и уникален стил. След последния си успешен албум и световно турне, посетено от близо един милион души по света, Дино е готов да сподели сцената с още една икона на балканската музика.

Желко Йоксимович, който е познат както с хитовете си „Lane moje“, „Nije ljubav stvar“ и „Ljubavi“, така и с успехите си като композитор на емблематични балкански песни, също ще добави своята уникална музикална визия към този незабравим концерт.

Продажбата на билети за този дългоочакван концерт вече е в ход. Феновете могат да се сдобият със своите билети чрез официалния сайт на концерта www.balkanlegends.bg и в касите на EasyPay в цялата страна. Възползвайте се от промо цени от 60 до 100 лева.

Не пропускайте да се насладите на незабравимо музикално преживяване в зала „Арена 8888 София“ на 3 декември. Начало 20:00 часа.

Официален сайт за концерта- https://balkanlegends.bg

Официална Facebook страница за концерта –

https://www.facebook.com/balkanlegends.bg

Официална Instagram страница за концерта - https://www.instagram.com/balkanlegends.bg