Президентът Румен Радев пристигна на Античния театър в Пловдив.  Държавният глава е гост на спектакъла „Нощ на звездите”, с който Енчо Керязов ще сложи край на изключителната си кариера, съобщава "Марица".

Радев гледа шоуто от вип зоната заедно със съпругата си Десислава Радева.Те са на една маса с кмета на Пловдив Здравко Димитров, съпругата му Меглена и малката му дъщеря Рая.

Радев с извънредно обръщение за страната ни и горещ апел към партиите!

Гардовете на Националната служба за охрана пристигнаха още в ранния следобед и оглеждаха местата, откъдето премина президентът Румен Радев. Държавният глава отказа да дава изявления пред медиите.


 
Преди месец Румен Радев удостои с Почетния знак на президента Енчо Керязов за цялостния му принос в областта на спорта и цирковото изкуство. На шоуто е и Маги Халваджиян.
 
С Енчо Керязов на сцената ще излезе неговият наследник в акробатиката Алекс Костов.


 
Спектакълът е част от десетото издание на годишните награди на фондация „Енчо Керязов“. На нощта на звездите  ще има и официална церемония за награждаването на призовите тройки в категориите Образование, Изкуство и Спорт. Те ще получат юбилейното отличие "Талант на ​десетилетието".
 
Номинации за ​десетите годишни награди получиха всички финалисти от предишните девет годишни награди на фондацията.